תפוחי אדמה אדומים מנופצים כפריים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה אדומים מרוסקים כפריים. מנה אחת מכילה 276 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . גשו לסופר וקנו פלפל, מלח, עלי מרווה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו תפוחי אדמה מרוסקים כפריים, בצל כפרי-בייקון ניפץ תפוחי אדמה, ו תפוחי אדמה מרוסקים (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בסיר קטן על אש בינונית-נמוכה. מבשלים, ערבוב מדי פעם, 10 דקות או עד חמאה זהובה חום וריחני.
בינתיים, מניחים תפוחי אדמה במים מלוחים כדי לכסות בסיר מרק 8 ליטר, ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום, ומבשלים 20 דקות או עד במכרז; לנקז. להחזיר תפוחי אדמה לסיר, ולבשל על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, 1 דקה או עד תפוחי אדמה יבשים.
הסר מן החום, מחית תפוחי אדמה עם קרם frache, מלח ופלפל. מערבבים בחמאה משוח, הזמנה 1 עד 2 כפות.
להעביר תפוחי אדמה למנה 2 ליטר חסין אש.
טפטוף עם חמאה חומה שמורה, ומפזרים עלי מרווה. תתחמם עד שתהיה מוכן להגיש.
אם עושים קדימה, לכסות צלחת עם רדיד, ולהירגע.
הסר מהמקרר, ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות.
אופים ב 350 במשך 30 עד 45 דקות או עד מחומם דרך.