קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 10 דק.
מנות16
ציון בריאות18
מגזין

תפוחי אדמה איטלקיים

תפוחי אדמה איטלקיים
זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-10 דקות. אם יש לכם חומץ טרגון, בצל ירוק, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. נסו תפוחי אדמה איטלקיים, תפוחי אדמה מתובלים איטלקיים, ו תפוחי אדמה איטלקיים חריפים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול ומכסים במים. מביאים לרתיחה, בנדיבות מלח את המים, ומרתיחים את תפוחי האדמה עד במכרז, כ 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
לנקז ולתת לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד. לקלף תפוחי אדמה, אם תרצה בכך, לחתוך לחתיכות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
3
מקום לחתוך תפוחי אדמה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מפזרים פטרוזיליה ובצל ירוק על תפוחי אדמה. הפוך את הרוטב על ידי ערבוב שאר החומרים יחד בקערה אחרת; ואז לשפוך רוטב על תפוחי האדמה. מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
תפוח אדמהתפוח אדמה
פטרוזיליהפטרוזיליה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
תן לעמוד כל היום, או לפחות במשך 4 שעות, ערבוב בכל שעה. אל תקרר.
6
מגישים בטמפרטורת החדר.