קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 40 דק.
מנות10
ציון בריאות7
מגזין

תפוחי אדמה אלפרדו עם אפונה גן

תפוחי אדמה אלפרדו עם אפונה גן
אם יש לך פלפל, שיני שום, תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הוא זול מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -40 דקות. מתכונים דומים: תפוחי אדמה אלפרדו עם אפונה גן, מוקרם גן תפוחי אדמה ואפונה, ו גן אלפרדו עם עוף.

הוראות

1
תרסיס 3 1/2 ל 4-ליטר סיר איטי עם תרסיס בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
2
שכבה מחצית כל תפוחי אדמה, בצל ושום ב תנור איטי מרוסס. בקערה בינונית, לשלב רוטב אלפרדו, חצי וחצי, מלח ופלפל; לערבב היטב. כפית חצי תערובת מעל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
רוטב אלפרדורוטב אלפרדו
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
שכבה עם תפוחי אדמה שנותרו, בצל, תערובת שום ורוטב. אל תערבבי.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4
כיסוי; לבשל על הגדרה גבוהה במשך 3 עד 4 שעות.
5
כ -30 דקות לפני ההגשה, מפזרים אפונה על תערובת תפוחי אדמה. כיסוי; לבשל על הגדרה גבוהה 20-30 דקות נוספות. מערבבים בעדינות לערבב אפונה עם תפוחי אדמה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים