תפוחי אדמה אלפרדו עם אפונה גן
אם יש לך פלפל, שיני שום, תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הוא זול מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -40 דקות. מתכונים דומים: תפוחי אדמה אלפרדו עם אפונה גן, מוקרם גן תפוחי אדמה ואפונה, ו גן אלפרדו עם עוף.
הוראות
תרסיס 3 1/2 ל 4-ליטר סיר איטי עם תרסיס בישול nonstick.
שכבה מחצית כל תפוחי אדמה, בצל ושום ב תנור איטי מרוסס. בקערה בינונית, לשלב רוטב אלפרדו, חצי וחצי, מלח ופלפל; לערבב היטב. כפית חצי תערובת מעל.
שכבה עם תפוחי אדמה שנותרו, בצל, תערובת שום ורוטב. אל תערבבי.
כיסוי; לבשל על הגדרה גבוהה במשך 3 עד 4 שעות.
כ -30 דקות לפני ההגשה, מפזרים אפונה על תערובת תפוחי אדמה. כיסוי; לבשל על הגדרה גבוהה 20-30 דקות נוספות. מערבבים בעדינות לערבב אפונה עם תפוחי אדמה לפני ההגשה.