קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

תפוחי אדמה אפויים עם שאלוט-חמאת תירס

תפוחי אדמה אפויים עם שאלוט-חמאת תירס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה אפויים עם שאלוט-תירס חמאה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 426 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לך מיץ ליים, גרעינים תירס, שאלוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו צדפות מאודות ולובסטר עם חמאת שאלוט, תירס, נקניקיות ותפוחי אדמה, תפוחי אדמה מתוקים אפויים עם מייפל-פקאן-חמאת שאלוט, ו תפוחי אדמה חדשים עם חמאה בלסמית ושאלות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 40
2
באמצעות מזלג, לתקוע את תפוחי האדמה בכל רחבי. מבשלים את תפוחי האדמה בתנור מיקרוגל בעוצמה גבוהה במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מעבירים את תפוחי האדמה לתנור שחומם מראש ואופים במשך 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
4
בינתיים, בסיר קטן של מים רותחים, לבשל את גרעיני התירס עד בקושי רך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
לנקז ולתת מגניב לחלוטין.
6
במעבד מזון, לשלב את החמאה, שאלוט, מיץ ליים ו 1 כוס גרעינים תירס פירה. לגרד את החמאה לתוך קערה, לקפל את עירית ואת 1/2 כוס הנותרים גרגרי תירס ועונה עם מלח ופלפל. לפצל את תפוחי האדמה האפויים, למלא עם מנה של חמאת התירס ולהגיש.
מרכיבים שתצטרך