תפוחי אדמה אפויים עם שאלוט-חמאת תירס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה אפויים עם שאלוט-תירס חמאה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 426 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לך מיץ ליים, גרעינים תירס, שאלוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו צדפות מאודות ולובסטר עם חמאת שאלוט, תירס, נקניקיות ותפוחי אדמה, תפוחי אדמה מתוקים אפויים עם מייפל-פקאן-חמאת שאלוט, ו תפוחי אדמה חדשים עם חמאה בלסמית ושאלות (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות מזלג, לתקוע את תפוחי האדמה בכל רחבי. מבשלים את תפוחי האדמה בתנור מיקרוגל בעוצמה גבוהה במשך 10 דקות.
מעבירים את תפוחי האדמה לתנור שחומם מראש ואופים במשך 15 דקות יותר.
בינתיים, בסיר קטן של מים רותחים, לבשל את גרעיני התירס עד בקושי רך, על 3 דקות.
במעבד מזון, לשלב את החמאה, שאלוט, מיץ ליים ו 1 כוס גרעינים תירס פירה. לגרד את החמאה לתוך קערה, לקפל את עירית ואת 1/2 כוס הנותרים גרגרי תירס ועונה עם מלח ופלפל. לפצל את תפוחי האדמה האפויים, למלא עם מנה של חמאת התירס ולהגיש.