תפוחי אדמה אפויים פעמיים
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? תפוחי אדמה אפויים פעמיים יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 265 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קרם, בצל ירוק, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: תפוחי אדמה מתוקים אפויים עם נקניק עוף ותפוחים ותפוחי אדמה אפויים עם עוף מוקרם, בקר משומר אפוי עם כרוב מטוגן ותפוחי אדמה אפויים, ו תפוחי אדמה ממולאים אפויים (תפוחי אדמה טנדורי).
הוראות
מחממים תנור to400F. פירס תפוחי אדמה בכמה מקומות עם מזלג; מניחים על תבנית אפייה.
אופים עד למכרז, על 1 שעה 15 דקות.
בואו מגניב במשך 15 דקות. שמן חם במחבת מעל חום בינוני.
מוסיפים פטריות; לטחון עד רך וזהוב ונוזל התאדה, כ 6 דקות.
להוסיף בצל ירוק; לטגן במשך 1 דקה.
בזהירות לחתוך אינץ ' העליון את תפוחי אדמה. לגרוף את הבשר, עוזב גבול 1/4 אינץ'.
מוסיפים תערובת פטריות, תרד, חרדל, שמנת חמוצה ו 1/2 כוס צ ' דר.
מערבבים היטב ומתבלים עם מלח ופלפל.
מחלקים תערובת בין קליפות תפוחי אדמה; מפזרים צ ' דר שנותר. חזור לתבנית אפייה; אופים עד מחומם דרך וזהב חום על גבי, 25 עד 30 דקות.