תפוחי אדמה אפויים פעמיים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו תפוחי אדמה אפויים פעמיים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 7 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל של 306 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. גשו לסופר וקנו שמן קנולן, גבינת ג'ק, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 38%. הציון הזה די גרוע. נסו בטטות אפויות בציפוי נקניקיית תפוח עוף ותפוחים ותפוחי אדמה אפויים בציפוי עוף מוקרם, קורנביף אפוי עם כרוב מוקפץ ותפוחי אדמה אפויים חדשים, ו תפוחי אדמה ממולאים אפויים (תפוחי אדמה טנדורי) (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
מניחים את תפוחי האדמה על תבנית עם נייר אפייה. לשפשף אותם עם שמן קנולה ואופים במשך שעה 1, ולוודא שהם מבושלים מספיק דרך.
מניחים בקערת ערבוב גדולה ומוסיפים את חתיכות הבייקון והשמנת החמוצה.
מוציאים את תפוחי האדמה מהתנור. מנמיכים את האש ל -350 מעלות צלזיוס.
בעזרת סכין חדה חותכים כל תפוח אדמה לשניים לאורכו. מגרדים את החלק הפנימי לקערת הערבוב, נזהרים לא לקרוע את הקליפה. השאירו שפה קטנה של תפוח אדמה שלם לתמיכה.
הניחו את קליפות תפוחי האדמה החלולות על תבנית עם נייר אפייה.
לרסק את תפוחי האדמה לתוך החמאה, בייקון ושמנת חמוצה.
מוסיפים את הגבינה, החלב, המלח המתובל, הבצל הירוק והפלפל השחור לפי הטעם ומערבבים היטב. (חשוב: אם אתם מתכננים להקפיא את תפוחי האדמה האפויים פעמיים, אל תוסיפו את הבצל הירוק.)
ממלאים את קליפות תפוחי האדמה במילוי. אני אוהב למלא את הקליפות כך שייראו בשפע וערימות. למעלה כל תפוח אדמה עם גבינה מגוררת קצת יותר פופ אותם בתנור עד תפוח אדמה מחומם דרך, 15 עד 20 דקות.