קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

תפוחי אדמה אפויים פעמיים שום

תפוחי אדמה אפויים פעמיים שום
תפוחי אדמה שני אפויים שום יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 233 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו מלח, רוזמרין, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו תפוחי אדמה אפויים שום הרב, שום קלוי פעמיים תפוחי אדמה אפויים, ו שום קלוי פעמיים תפוחי אדמה אפויים (מתכונים דומים).

הוראות

1
אופים את תפוחי האדמה ב 400° במשך 45-55 דקות או עד למכרז. בינתיים להסיר את העור החיצוני של נייר שום (לא לקלף או להפריד שיני).
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציפורןציפורן
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים שום בעובי כפול של רדיד כבד חובה. Frizzle עם שמן. לעטוף בנייר כסף סביב שום.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
עוטףעוטף
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
3
אופים ב 400° במשך 30-35 דקות או עד מתרכך. מגניב במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
תחתוך את ראש השום, ותשאיר את קצה השורש ללא פגע. לסחוט שום מרכך לתוך קערה קטנה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
חותכים פרוסה דקה את החלק העליון של כל תפוח אדמה ולהשליך. לגרוף את עיסת, עוזב קליפה דקה. בקערה גדולה, מחית את עיסת עם חמאה. מערבבים בחלב, חלב חמאה, רוזמרין, מלח, פלפל ושום קלוי.
מרכיבים שתצטרך
שום קלוישום קלוי
חלב-חמאהחלב-חמאה
רוזמריןרוזמרין
חמאהחמאה
פלפלפלפל
תפוח אדמהתפוח אדמה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
צינור או כפית לתוך קליפות תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
7
מניחים על תבנית אפייה ungreased.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
אופים ב 425° במשך 20-25 דקות או עד מחומם דרך.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
מפזרים פפריקה.
מרכיבים שתצטרך
פפריקהפפריקה