תפוחי אדמה אפויים פעמיים שום
תפוחי אדמה שני אפויים שום יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 233 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו מלח, רוזמרין, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו תפוחי אדמה אפויים שום הרב, שום קלוי פעמיים תפוחי אדמה אפויים, ו שום קלוי פעמיים תפוחי אדמה אפויים (מתכונים דומים).
הוראות
אופים את תפוחי האדמה ב 400° במשך 45-55 דקות או עד למכרז. בינתיים להסיר את העור החיצוני של נייר שום (לא לקלף או להפריד שיני).
מניחים שום בעובי כפול של רדיד כבד חובה. Frizzle עם שמן. לעטוף בנייר כסף סביב שום.
אופים ב 400° במשך 30-35 דקות או עד מתרכך. מגניב במשך 10 דקות.
תחתוך את ראש השום, ותשאיר את קצה השורש ללא פגע. לסחוט שום מרכך לתוך קערה קטנה; להפריש.
חותכים פרוסה דקה את החלק העליון של כל תפוח אדמה ולהשליך. לגרוף את עיסת, עוזב קליפה דקה. בקערה גדולה, מחית את עיסת עם חמאה. מערבבים בחלב, חלב חמאה, רוזמרין, מלח, פלפל ושום קלוי.
צינור או כפית לתוך קליפות תפוחי אדמה.
מניחים על תבנית אפייה ungreased.
אופים ב 425° במשך 20-25 דקות או עד מחומם דרך.