תפוחי אדמה גבינה Cotija דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 224 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לכם שמן זית, פלפל, רוטב חריף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה. מתכונים דומים: Herbed Cotija Cheese, תירס קיץ ומטבל גבינה Cotija, ו קישואים עם סיד וגבינת Cotija.
הוראות
1
יוצקים שמן למחבת 10 עד 12 אינץ ' מעל חום בינוני. כאשר שמן חם, מוסיפים בצל ושום ומערבבים לעתים קרובות עד הבצל הוא צולע, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים עגבניות, רוטב חריף, בזיליקום, קורנית, מלח ופלפל. מערבבים מדי פעם עד עגבניות רכות, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
בינתיים, לקלף תפוחי אדמה ולפרוס 1/8 אינץ עבה. בתבנית אפייה של 9 על 13 אינץ', שכבה כשליש מתערובת העגבניות, ואחריה חצי מתפוחי האדמה וחצי מהגבינה. חזור על שכבות, מסתיים עם עגבניות. מכסים בחוזקה בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
אופים בתנור רגיל או הסעה 400 עד שתפוחי אדמה רכים כאשר פירסינג, 40 עד 50 דקות. לחשוף ולאפות עד השחמה על גבי מבעבע סביב הקצוות, 20 עד 25 דקות יותר.