תפוחי אדמה דוכסית
תפוחי אדמה דוכסית נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 270 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם מלח כשר, אגוז מוסקט, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו תפוחי אדמה דוכסית, תפוחי אדמה דוכסית, ו תפוחי אדמה דוכסית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 204° ומסדרים את המדפים לחלק את התנור לשלישים. קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף ומניחים בצד.לשטוף ולקלף את תפוחי האדמה, לחתוך אותם לחתיכות 1-1 / 2 אינץ', ומניחים בסיר גדול. מכסים עם 1 1/2 עד 2 סנטימטרים של מים קרים ומלח בנדיבות. מביאים את תפוחי האדמה לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל עד תפוחי האדמה ניתן פירסינג בקלות עם סכין, על 15 דקות.
מסננים במסננת. להחזיר את תפוחי האדמה לסיר ולרסק עם מחית תפוחי אדמה עד חלקה מאוד. (לחלופין, השתמש בריסר תפוחי אדמה.) בעוד תפוחי האדמה עדיין חמים, לערבב את החלמונים ביצה 1 בכל פעם באמצעות כף עץ או מרית גומי, לוודא כל חלמון משולב לחלוטין לפני הוספת הבא.
מוסיפים את החמאה, השמנת, המלח הנמדד, הפלפל והמ מוסקט ומערבבים עד שהחמאה נמסה והתערובת חלקה.
העברה לשקית צנרת גדולה מצויד עם קצה צנרת כוכב 1/2 אינץ 'ותלים עגולים צינור 12 (2 1/2 אינץ 'רחב על ידי 2 אינץ') על כל גיליון אפייה מוכן, ריווח אותם על 2 אינץ ' זה מזה.
מניחים את שני הסדינים בתנור ואופים במשך 15 דקות. לסובב את המחבתות מלמעלה למטה מלפנים לאחור ולהמשיך לאפות עד צמרות תפוחי האדמה הם חום זהוב בהיר, כ 10 דקות יותר.