תפוחי אדמה וביצה ספרדית " טורטיה
תפוחי אדמה וביצה ספרדית " טורטיה עשויה להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 481 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם אפיית תפוחי אדמה, חומץ יין, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, 30 כולו, וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו טורטייה ספרדית (חביתת תפוחי אדמה ספרדית), טורטיה תפוחי אדמה ספרדית, ו תפוחי אדמה וכרוב טורטייה ספרדית (מתכונים דומים).
הוראות
שים שמן, בצל ותפוח אדמה במחבת כבדה, 10 אינץ'; לבשל על חום בינוני, מפנה מדי פעם, עד מכרז, 15 עד 20 דקות.
מטאטא Preheat. הכה יחד ביצים, מים, מלח ופלפל; לשפוך על תערובת תפוחי אדמה.
להפיץ את התערובת כולה, ואז לבשל על אש נמוכה עד התחתון הוא השחמה קלות, על 10 דקות.
Broil טורטיה בשליש העליון של התנור עד שנקבע במרכז וזהב על גבי, 6 עד 8 דקות.
בעוד טורטייה מבשלת, להכין רוטב פלפל אדום. לשים פלפלים אדומים במעבד מזון ולעבד עד חלקה. עם המנוע פועל, בהדרגה לשפוך שמן וחומץ לתוך מחית פלפל אדום. מתבלים עם פלפל.
חותכים טורטייה לתוך טריזים; לשרת חם או טמפרטורת החדר עם רוטב פלפל אדום בצד.