קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

תפוחי אדמה וביצה ספרדית " טורטיה

תפוחי אדמה וביצה ספרדית
תפוחי אדמה וביצה ספרדית " טורטיה עשויה להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 481 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם אפיית תפוחי אדמה, חומץ יין, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, 30 כולו, וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו טורטייה ספרדית (חביתת תפוחי אדמה ספרדית), טורטיה תפוחי אדמה ספרדית, ו תפוחי אדמה וכרוב טורטייה ספרדית (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים שמן, בצל ותפוח אדמה במחבת כבדה, 10 אינץ'; לבשל על חום בינוני, מפנה מדי פעם, עד מכרז, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מטאטא Preheat. הכה יחד ביצים, מים, מלח ופלפל; לשפוך על תערובת תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
3
להפיץ את התערובת כולה, ואז לבשל על אש נמוכה עד התחתון הוא השחמה קלות, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
4
Broil טורטיה בשליש העליון של התנור עד שנקבע במרכז וזהב על גבי, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
5
בעוד טורטייה מבשלת, להכין רוטב פלפל אדום. לשים פלפלים אדומים במעבד מזון ולעבד עד חלקה. עם המנוע פועל, בהדרגה לשפוך שמן וחומץ לתוך מחית פלפל אדום. מתבלים עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
6
חותכים טורטייה לתוך טריזים; לשרת חם או טמפרטורת החדר עם רוטב פלפל אדום בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק