תפוחי אדמה חדשים לבישול איטי וירקות האביב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה חדשים לבישול איטי וירקות האביב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 79 קלוריות. והוא יספק כ 18 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אביב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך בצל, מלח, חרדל דיז'ון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות ו-40 דקות. מתכונים דומים: רגל טלה צלויה באיטיות עם ירקות אביביים, ירקות האביב ותפוחי אדמה אפויים קלף, ו אורז Pilaf אביב לבישול איטי.
הוראות
חותכים תפוחי אדמה גדולים במחצית לפי הצורך לעשות חתיכות בגודל דומה.
מניחים גזר ב 5-6 ליטר סיר איטי. למעלה עם בצל ותפוחי אדמה; מפזרים 1 כפית מלח.
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 5 עד 6 שעות.
הוסף אספרגוס לבישול. הגדל את הגדרת החום לגובה. מכסים ומבשלים 15 עד 20 דקות או עד אספרגוס הוא פריך במכרז.
מערבבים שמן, שמיר עשב, קליפת לימון, חרדל 1 כפית מלח בקערה קטנה.
יוצקים מעל ירקות בתנור; מערבבים למעיל. ירקות יחזיקו על חום נמוך הגדרת עד 2 שעות; מערבבים מדי פעם.