קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

תפוחי אדמה חדשים עם חמאת בצל בגריל

תפוחי אדמה חדשים עם חמאת בצל בגריל
תפוחי אדמה חדשים עם חמאת בצל בגריל נטול גלוטן, וצמחוני תוספת. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 6 מנות עם 347 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן כל אחד. 1 אדם התרשמו מתכון זה. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. אם יש לכם עלי דפנה, שום, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 50%. הציון הזה מוצק. נסו תפוחי אדמה בצל בגריל, תפוחי אדמה בצל בגריל, ו רוזמרין בגריל-תפוחי אדמה בצל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים גריל פחם או גז לגובה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
שים את תפוחי האדמה בסיר של 2 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
הוסף מספיק מים לכיסוי תפוחי האדמה בגודל 2 אינץ ' ומספיק מלח כדי שהמים יטעמו כמו מי ים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מוסיפים את השום ועלי הדפנה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
5
הביאו את תפוחי האדמה לרתיחה ואז בישלו על רתיחה עדינה עד שהם בודקים מכרז כשהם ננעצים במזלג דק, 15 עד 20 דקות, אם כי זה תלוי בגודל ובגיל תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
6
מסננים את תכולת הסיר למסננת המונחת מעל קערה כבדה וממלאים את הקערה במים החמים רק כדי לחמם אותה. זורקים את המים, משליכים את תפוחי האדמה בקערה ומכסים היטב את הקערה בניילון כדי לשמור על חום תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
בזמן שתפוחי האדמה מתבשלים, זורקים את הבצל עם מעט שמן קנולה ומלח ופלפל וצולים על אש בינונית-גבוהה עד שהם חרוכים ורכים. על אותו גריל, מחממים מחבת ברזל יצוק.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את החמאה ומבשלים עד שהיא משחימה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
9
מסירים מהאש, מוסיפים את הרוזמרין ונותנים למחבת שייק; החמאה תקצף. כשהוא מפסיק לרחוש, מוסיפים את הבצלים לחמאה ומבשלים על אש נמוכה עד שהם רכים מאוד והחמאה קיבלה טעם אוניוני בולט.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
הסר את ענפי הרוזמרין שהוצאו.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
11
יוצקים את תערובת החמאה והבצל על תפוחי האדמה המבושלים החמים ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק