קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות17
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

תפוחי אדמה, כרישה ומרק ברוקולי עם פירורי פנצ'טה

תפוחי אדמה, כרישה ומרק ברוקולי עם פירורי פנצ'טה
תפוחי אדמה, כרישה ומרק ברוקולי עם פירורי פנצ'טה עשוי להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 505 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לכי לחנות ותקני ציר עוף, שמן קנולה, פנצ'טה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 54% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: כרישה ועוגות ברוקולי עם פנצ'טה, ליק ו Pancetta תפוחי אדמה Rösti, ו מרק ברוקולי-כרישה.

הוראות

1
בסיר גדול מאוד, להמיס 1 מקל של החמאה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיף את הכרישה, תפוחי אדמה וברוקולי ומבשלים על אש גבוהה במשך 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את המניה ו 6 כוסות מים, מכסים ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום מתון עד שכל הירקות רכים, כ 10 דקות. עובד בקבוצות, מחית את המרק עד חלקה מאוד. תחזיר את המחית לסיר ותערבב את החצי-חצי. מתבלים את המרק במלח ופלפל לבן. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
4
בינתיים, דופק את קוביות הלחם במעבד מזון עד שפירורים גסים נוצרים. במחבת גדולה, להמיס את 4 כפות הנותרים של חמאה בשמן.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיף את הפנצ ' טה, מרווה, פירורי רוזמרין ולחם ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד הפירורים ו pancetta הם השחמה פריך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
ניקוז על מגבות נייר.
7
מצקת את המרק לקערות, מקשטת עם פירורי הפנצ ' טה ומגישה.
מרכיבים שתצטרך