תפוחי אדמה, כרישה ומרק ברוקולי עם פירורי פנצ'טה עשוי להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 505 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לכי לחנות ותקני ציר עוף, שמן קנולה, פנצ'טה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 54% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: כרישה ועוגות ברוקולי עם פנצ'טה, ליק ו Pancetta תפוחי אדמה Rösti, ו מרק ברוקולי-כרישה.
הוראות
1
בסיר גדול מאוד, להמיס 1 מקל של החמאה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיף את הכרישה, תפוחי אדמה וברוקולי ומבשלים על אש גבוהה במשך 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את המניה ו 6 כוסות מים, מכסים ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום מתון עד שכל הירקות רכים, כ 10 דקות. עובד בקבוצות, מחית את המרק עד חלקה מאוד. תחזיר את המחית לסיר ותערבב את החצי-חצי. מתבלים את המרק במלח ופלפל לבן. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
4
בינתיים, דופק את קוביות הלחם במעבד מזון עד שפירורים גסים נוצרים. במחבת גדולה, להמיס את 4 כפות הנותרים של חמאה בשמן.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיף את הפנצ ' טה, מרווה, פירורי רוזמרין ולחם ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד הפירורים ו pancetta הם השחמה פריך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
ניקוז על מגבות נייר.
7
מצקת את המרק לקערות, מקשטת עם פירורי הפנצ ' טה ומגישה.