תפוחי אדמה למוני פסטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה פסטו למוני. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 286 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. מתכון זה של מזון טוב BBC דורש מיץ לימון, בצל, פסטו, ושמן זית. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, וכל 30 דיאט. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : תפוחי אדמה קלויים וסלט עדשים עם למוני פסטו, lemony אפונה פסטו, ו פסטה למוני פסטו עם אפונה.
הוראות
מרתיחים את תפוחי האדמה במשך כ 15 דקות או עד מכרז.
מסננים, ואז לחזור למחבת בערך למחוץ עם מזלג.
יוצקים את שמן הזית, פסטו ומיץ לימון, מתבלים לפי הטעם וזורקים למעייל את כל הרוטב.
מגישים חם עם נקניקיות, עוף או סטייק.