תפוחי אדמה מבושלים איטיים עם חמאה וטימין
תפוחי אדמה מבושלים איטי עם חמאה טימין נטול גלוטן, וידידותי לפודמפ ומספק כ 8 מנות. זה מנות ראשונות יש 289 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו -10 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם מלח כשר, גרגירי פלפל, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 55%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: כבש מבושל איטי עם בצל וטימין, עוף משמש-טימין מבושל לאט (רדוקס), ו תפוחי אדמה מבושלים לאט.
הוראות
מרפדים את תחתית הכיריים האיטיות בבייקון וזורקים חצי טימין מעל. למעלה עם תפוחי האדמה, המלח, עלי הדפנה וגרגירי הפלפל.
יוצקים את מרק העוף על תפוחי האדמה ומוסיפים מים לכיסוי תפוחי האדמה. מפזרים מעל את יתרת הטימין ואת החמאה. מכסים ומבשלים גבוה במשך 5 עד 6 שעות, או עד שתפוחי האדמה רכים במזלג.
מחק את עלי הדפנה וגרגירי הפלפל. מצקת לקערות רדודות גדולות ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.