תפוחי אדמה מוקרמים עם סריג פלפל אדום
תפוחי אדמה מוקרמים עם סריג פלפל אדום יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מתכון זה מספק 9 מנות. עם 189 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו כפית רוזמרין, מלח, שיני שום, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות, מטבל פלפל אדום קלוי קל, ו עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום.
הוראות
חותכים פלפלים לחצי לאורכו; להשליך זרעים וממברנות.
מניחים חצאי פלפל, צד העור למעלה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; לשטח ביד.
מניחים חצאי בצל, לחתוך צדדים, על תבנית אפייה. לצלות 15 דקות או עד פלפלים מושחרים.
מניחים פלפלים בשקית ניילון zip-top; חותם.
בואו לעמוד 15 דקות; לקלף.
חותכים בצל לרסיסים, ומניחים בצד.
חותכים חצאי 4 פלפל לרצועות; להפריש. קוצצים חצאי פלפל הנותרים.
מערבבים פלפלים קצוצים, בצל, תפוחי אדמה, רוזמרין, מלח ושום בקערה; לזרוק היטב.
מסדרים תערובת תפוחי אדמה בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול.
מערבבים היטב חלב, פלפל שחור וביצים.
יוצקים תערובת חלב על תערובת תפוחי אדמה.
מפזרים גבינה. מכסים ואופים ב 400 במשך 1 שעה ו 15 דקות. לחשוף ולסדר רצועות פלפל על גבי דפוס סריג.