תפוחי אדמה מטוגנים: Crocche di Patate
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לביבות תפוחי אדמה: Crocche di Patate. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 368 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גבינת פקורינו, פירורי לחם, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו Croccette di patate (קציצות תפוחי אדמה), קציצות תפוחי אדמה - - - Panzeroti di Patate, ו Gattò di patate (תפוחי אדמה "עוגה") (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף ולקלף את תפוחי האדמה, חיתוך אותם לחתיכות 1 אינץ ' ולאחר מכן הצללה תפוחי אדמה קלופים במים קרים, כך שהם לא מתחמצנים. כאשר כל תפוחי האדמה מקולפים וחותכים, מניחים אותם בסיר גדול. ממלאים את הסיר במים קרים רק כדי לכסות את תפוחי האדמה.
הוסף 1 כף מלח. מביאים את המים לרתיחה ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, כ -12 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה המבושלים. כאשר הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, להפעיל את תפוחי אדמה מבושלים למרות טחנת מזון.
מוסיפים 2 כפות שמן זית ו 2 ביצים.
מערבבים עם כף עץ עד משולב היטב.
מוסיפים את שתי הגבינות, ואת העונה, לפי הטעם, עם מלח ופלפל. באמצעות כף העץ, לערבב שוב עד משולב היטב.
בקערה נפרדת, או בקערה של מערבל לעמוד חשמלי מצויד מצורף מקצף, לטאטא את הלבן ביצה עד שהוא יוצר פסגות המשרד מבריק. באמצעות מרית, בעדינות לקפל את ביצה מוכה לבן לתוך תערובת תפוחי אדמה. המטרה כאן היא להוסיף נפח לתערובת תפוחי האדמה, לא לרוקן את החלבונים. מקפלים בעדינות את פירורי הלחם.
ממלאים סיר עמוק לא יותר מחצי הדרך בשמן זית כתית מעולה.
שמן חום מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מגיע לטמפרטורה של 350 מעלות F. השמן צריך להישאר בטמפרטורה זו או סביב לאורך כל תהליך הבישול.
באמצעות כף, למדוד כף מלאה של תערובת תפוחי אדמה כדי ליצור את התנינים. אתה יכול להשתמש ביד שלך בעדינות לעצב את התערובת לתוך יותר של מעגל.
עבודה בקבוצות של 6, מטגנים את crocche תפוחי אדמה עד חום זהוב. השתמש בכף מחוררת או עכביש כדי לזרוק בעדינות את כיסונים לתוך השמן, להיזהר לא להתיז את השמן החם. באמצעות אותה כף או עכביש, להסיר את fritters סיים צלחת הגשה. חזור על התהליך עד שכל crocche מבושלים.