תפוחי אדמה מסולסלים-בצל אופים
תפוחי אדמה מסולסלים-אופה בצל דורש מסביב 1 שעה ו 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 161 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. . אם יש לכם תפוחי אדמה, חלב, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו אופה תפוחי אדמה שוויצרי בצל, אפיית תפוחי אדמה בצל פריך, ו בצל מקורמל פירה תפוחי אדמה אופים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את המרק, חלב ופלפל שחור בקערה קטנה.
שכבה מחצית תפוחי האדמה, תערובת בצל ומרק בתבשיל 1 1/2 ליטר. חזור על השכבות. נקד את החלק העליון עם החמאה.
מפזרים את הפפריקה. כסה את תבנית האפייה.
אופים ב 400 מעלות F במשך 1 שעה. לחשוף את המנה ולאפות במשך 15 דקות או עד תפוחי האדמה הם מכרז.