תפוחי אדמה מפוארים
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית צמחונית? תפוחי אדמה מפוארים יכולים להיות מתכון נהדר לנסות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 587 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו גבינת שמנת, גבינת צ'דר, תפוחי אדמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : תפוחי אדמה אפויים מפוארים, תפוחי אדמה קלויים עם חמאה מפוארת, ו אורז מפואר במחיר מפואר.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול של מים רותחים מומלחים, מביאים מים לרתיחה. מבשלים עד תפוחי אדמה במכרז, כ 15 עד 20 דקות.
כאשר תפוחי אדמה מקוררים, לחתוך אותם לחתיכות קטנות. באמצעות בלנדר חשמלי, תפוחי אדמה מקציפים עם שמנת חמוצה, גבינת שמנת ומלח שום.
מניחים תערובת בתבנית תבשיל 9x13 אינץ'.