תפוחי אדמה מרוסקים לימון
לימון מרוסק תפוחי אדמה הוא תוספת צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו . תמורת 76 סנט למנה , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 338 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -24 גרם שומן . והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. 8 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . המתכון הזה של Foodnetwork דורש פלפל, חלב, מלח כשר וגרידת לימון. עם ציון של 51% , המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: תפוחי אדמה לימון מטוגנים מרוסקים , תפוחי אדמה מרוסקים שום פריכים ופטוצ'יני עם אפונה מרוסקת .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
שמים את תפוחי האדמה בסיר גדול עם השמנת והחלב. מביאים לרתיחה על אש בינונית, ואז מוסיפים 1 כפית מלח. מנמיכים את האש ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים מאוד, כ-20 עד 25 דקות.
מוציאים כ-2 כוסות מהנוזל ושומרים.
מוסיפים את גרידת הלימון ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. השתמשו במועך תפוחי אדמה כדי לפרק את תפוחי האדמה תוך הוספת כ-1 כוס מהנוזל השמורה, כדי פשוט 'להרטיב' את תפוחי האדמה.
מוסיפים עוד, לקבלת הקרמיות הרצויה. מזלפים את תפוחי האדמה בקערת הגשה ומגישים מיד.