תפוחי אדמה מתובלים הודיים יכולים להיות רק תוספת שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 82 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. אם יש לכם זרעי קימל, מיץ ליים, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 81%. מתכונים דומים: תפוחי אדמה מתובלים הודיים, בטטות מתובלות בהודו, ו תפוחי אדמה מתובלים הודי אנה.
הוראות
1
במחבת 10 עד 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה, לשלב שמן, זרעי קימל, זרעי כמון. מערבבים עד זרע מריח קלוי מעט, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימל
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים בצל, שום, serranos, וג ' ינג ' ר; מערבבים עד בצל הוא צולע אבל לא השחמה, על 2 דקות. מערבבים בכורכום ותפוחי אדמה, ולאחר מכן להוסיף קאיין לפי הטעם. מערבבים לעתים קרובות עד תפוחי אדמה חמים, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
כורכום
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Birichino Jurassic Park Vineyard Old Vines Chenin Blanc. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.