תפוחי אדמה מתוקים בגריל מוברש עם שמן תבלין
תפוחי אדמה מתוקים בגריל מוברש עם שמן תבלין נטול גלוטן,, 30 כולו, וטבעוני מנה צדדית. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 333 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. 12 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, קינמון טחון, כמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה טוב. מתכונים דומים: חמישה תבלינים פירה בטטות, חמישה תבלינים Sriracha תפוחי אדמה מתוקים קלויים, ו Spice-שפשף חזה הודו עם תפוחי אדמה מתוקים.
הוראות
מערבבים יחד את השמן, כמון, פפריקה וקינמון בקערה קטנה.
תן לשבת בטמפרטורת החדר בזמן שאתה מכין את תפוחי האדמה.
שים תפוחי אדמה בסיר בינוני על חום בינוני, ולכסות עם מים קרים. מביאים לרתיחה, ומבשלים עד תפוחי אדמה רכים, אבל עדיין המשרד, על 15 דקות.
מסננים ולתת להתקרר מעט לפני חיתוך לרוחב לפרוסות עבות 1/2 אינץ'.
מחממים מחבת גריל מעל חום בינוני.
מברישים את תפוחי האדמה בכל צד עם שמן התבלינים ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. גריל עד חום זהוב קלות בכל צד ופשוט מבושל דרך, כ 3 דקות לכל צד. המשך לצחצח עם השמן שנותר, כפי שהם גריל.
מעבירים למגש הגשה ומגישים.