תפוחי אדמה מתוקים וקישואים מטוגנים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה מתוקים קישואים מטוגנים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 179 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלאי ירקות, תפו " א תפוז כהה, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו תפוחי אדמה מתוקים & קישואים חשיש, תפוחי אדמה וקישואים חשיש, ו קישואים תפוחי אדמה חשיש (מתכונים דומים).
הוראות
ב 10-12 אינץ ' מחבת עם מכסה, שמן חום על חום בינוני.
מוסיפים תפוחי אדמה מתוקים ובצל; מבשלים כ 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בצל להיות שקוף.
מוסיפים מלאי ירקות; מכסים ומבשלים כ 5 דקות או עד תפוחי אדמה מתוקים הם במכרז.
להוסיף קישואים טימין; לבשל 2 עד 3 דקות, ערבוב מדי פעם, עד קישואים הם במכרז. מתבלים במלח ופלפל. להתחמם על חום נמוך מאוד.
ב מחבת 10 אינץ', חום 2 עד 3 סנטימטרים של מים לרתיחה מתגלגלת.
מוסיפים חומץ למים. להפחית את החום עד המים הוא רק רותח. לשבור כל ביצה לתוך כוס פודינג או קערה קטנה. להחליק ביצים אחד בכל פעם למים. מבשלים 3 עד 5 דקות או עד חלמונים לבנים הם המשרד ולא נוזל.
בינתיים, לחלק תפוחי אדמה מתוקים וקישואים חשיש בין 4 צלחות.
עם כפית מחוררת, להסיר בזהירות כל ביצה מן המים. למרוח על מגבת מטבח נקייה או מגבת נייר להתייבש מעט.