תפוחי אדמה מתוקים קלאסיים
תפוחי אדמה מתוקים קלאסי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 290 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. 75 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך מים, חמאה, בטטות צהובות בשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -50 דקות. . נסו בטטות מסוכרות, בטטות מסוכרות, ו בטטות מסוכרות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים תפוחי אדמה מתוקים שלמים באוניית קיטור על כמה סנטימטרים של מים רותחים, ולכסות. מבשלים עד מכרז, כ -30 דקות.
לקלף, ולפרוס תפוחי אדמה מתוקים לאורכו לפרוסות 1/2 אינץ'.
מניחים בתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
בסיר קטן על חום בינוני, להמיס חמאה, סוכר חום, מים ומלח. כאשר הרוטב הוא מבעבע וסוכר הוא מומס, לשפוך על תפוחי אדמה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה, מדי פעם לצלות את תפוחי אדמה מתוקים עם רוטב הסוכר החום.