קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

תפוחי אדמה עם בצל, זיתים ועגבניות

תפוחי אדמה עם בצל, זיתים ועגבניות
תפוחי אדמה עם בצל, זיתים ועגבניות דורשים בערך 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 301 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני מגיש 4 . 7 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך עלי קורנית, תפוחי אדמה, מלח ופלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. וזה אדיר. מתכונים דומים: תפוחי אדמה עם בצל, זיתים ועגבניות, סנאפר אדום עם עגבניות, זיתים ובצל, ו פסטה עם בצל מקורמל, עגבניות, פטרוזיליה וזיתים.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים תפוחי אדמה בסיר בינוני או גדול ויוצקים מעל מספיק מים כדי לכסות על ידי כ 2 אינץ'. הגדר מחבת על חום גבוה ולהביא מים לרתיחה. מרתיחים 8 דקות, עד תפוחי אדמה הם מזלג מכרז.
מרכיבים שתצטרך
3
מסננים ומעבירים תפוחי אדמה לקערה גדולה. בעוד תפוחי האדמה עדיין חמים, מוסיפים זיתים, עגבניות, בצל, שמן זית, חומץ ותימין וזורקים לשלב. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך