תפוחי אדמה עם סלמון מעושן ושומר
תפוחי אדמה עם סלמון מעושן ושומר עשויים להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 81 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לך נורה שומר, גבעולי שמיר טריים, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מאפין אנגלי עם ביצת טרגון וסלמון מעושן, שומר וסלט סלמון מעושן, ו שומר וישיסואז עם סלמון מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
מכסים תפוחי אדמה במים מלוחים על ידי 1 אינץ ' בסיר גדול, ואז מבשלים, חשוף, עד רק מכרז, על 15 דקות.
מערבבים יחד סלמון, נורת שומר, מיץ לימון, ומלח ופלפל לפי הטעם.
חצי מקורר תפוחי אדמה ועונה לחתוך צדדים עם מלח ופלפל. סדר, לחתוך צדדים למעלה, על מגש (אם תפוחי אדמה לנענע, לחתוך פרוסה דקה את תחתית מעוגלת), ואז נקודה כל אחד עם 1/2 כפית שמנת חמוצה. תל סלמון למעלה.
* תפוחי אדמה ניתן לבשל 3 שעות קדימה ונשמר, מכוסה, בטמפרטורת החדר.* ציפוי סלמון יכול להתבצע 3 שעות קדימה ומקורר, מכוסה.