קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות2
ציון בריאות13
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוחי אדמה פונטינה או גרטן

תפוחי אדמה פונטינה או גרטן
ניתן להכין את המתכון תפוחי אדמה פונטינה או גרטן בערך 1 שעה. זה מנות ראשונות יש 478 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 2. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 16 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מתכון זה מ טעם הבית דורש מלח, גבינת פרמזן, קמח וגבינת פונטינה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני טוב של 77%. מתכונים דומים: תפוחי אדמה או גרטן עם גבינת פונטינה, מתכון לגראטן כרישה ופונטינה, ו גראטין סלק עם פונטינה ואגוזי מלך.

הוראות

1
בסיר קטן, ממיסים חמאה. מערבבים פנימה את הקמח, המלח והפלפל לתערובת אחידה. מערבבים בהדרגה חלב. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
בתבנית אפייה משומנת של 3 כוסות, שכבו מחצית מתפוחי האדמה, גבינת פונטינה, רוטב לבן ועירית. למעלה עם תפוחי אדמה שנותרו, פונטינה, רוטב ועירית.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
3
מכסים ואופים בחום של 400 אטומים למשך 30 דקות. לחשוף; מפזרים גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
אופים 10-15 דקות יותר או עד שתפוחי האדמה רכים והחלק העליון משחים קלות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מניחים לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.