ניתן להכין את המתכון תפוחי אדמה פונטינה או גרטן בערך 1 שעה. זה מנות ראשונות יש 478 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 2. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 16 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מתכון זה מ טעם הבית דורש מלח, גבינת פרמזן, קמח וגבינת פונטינה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני טוב של 77%. מתכונים דומים: תפוחי אדמה או גרטן עם גבינת פונטינה, מתכון לגראטן כרישה ופונטינה, ו גראטין סלק עם פונטינה ואגוזי מלך.
הוראות
1
בסיר קטן, ממיסים חמאה. מערבבים פנימה את הקמח, המלח והפלפל לתערובת אחידה. מערבבים בהדרגה חלב. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
בתבנית אפייה משומנת של 3 כוסות, שכבו מחצית מתפוחי האדמה, גבינת פונטינה, רוטב לבן ועירית. למעלה עם תפוחי אדמה שנותרו, פונטינה, רוטב ועירית.
מרכיבים שתצטרך
16 פרוסות גבינת פונטינה
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
מכסים ואופים בחום של 400 אטומים למשך 30 דקות. לחשוף; מפזרים גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
אופים 10-15 דקות יותר או עד שתפוחי האדמה רכים והחלק העליון משחים קלות.