קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות2
ציון בריאות13
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוחי אדמה פונטינה או גרטן

תפוחי אדמה פונטינה או גרטן
ניתן להכין את המתכון תפוחי אדמה פונטינה או גרטן בערך 1 שעה. זה מנות ראשונות יש 478 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 2. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 16 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מתכון זה מ טעם הבית דורש מלח, גבינת פרמזן, קמח וגבינת פונטינה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני טוב של 77%. מתכונים דומים: תפוחי אדמה או גרטן עם גבינת פונטינה, מתכון לגראטן כרישה ופונטינה, ו גראטין סלק עם פונטינה ואגוזי מלך.

הוראות

1
בסיר קטן, ממיסים חמאה. מערבבים פנימה את הקמח, המלח והפלפל לתערובת אחידה. מערבבים בהדרגה חלב. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
בתבנית אפייה משומנת של 3 כוסות, שכבו מחצית מתפוחי האדמה, גבינת פונטינה, רוטב לבן ועירית. למעלה עם תפוחי אדמה שנותרו, פונטינה, רוטב ועירית.
מרכיבים שתצטרך
16 פרוסות גבינת פונטינה16 פרוסות גבינת פונטינה
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
מכסים ואופים בחום של 400 אטומים למשך 30 דקות. לחשוף; מפזרים גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
אופים 10-15 דקות יותר או עד שתפוחי האדמה רכים והחלק העליון משחים קלות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מניחים לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.