תפוחי אדמה פטריציאנים
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן מתכונים לאוסף שלך, תפוחי אדמה פטריציאנים עשויים להיות מתכון שכדאי לנסות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. זה מנות ראשונות יש 300 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן למנה. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, תפוחי אדמה, גבינת שמנת, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 41%. ציון זה הוא מוצק. מתכונים דומים: מהפך תפוחי אדמה פטריציאנים, סיר חרס תפוחי אדמה גביני מתפוחי אדמה גולמיים, ו חמאה חומה תפוחי אדמה האסלבק (תפוחי אדמה אקורדיון).
הוראות
מכניסים תפוחי אדמה לתנור הולנדי ומכסים במים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 15-20 דקות או עד שהם רכים.
מסננים תפוחי אדמה ומניחים בקערה גדולה; מועכים בחמאה. בקערה קטנה מקציפים את גבינת השמנת, השמנת החמוצה והמלח עד שהם בהירים ואווריריים; מוסיפים לתפוחי אדמה. מערבבים פנימה עירית.
מעבירים ל-13 אינץ ' משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה.
מפזרים גבינת פרמזן ופפריקה.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד לחימום.