תפוחי אדמה פרימוורה
צריך ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב ומנת צד צמחונית? תפוחי אדמה פרימוורה יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 149 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם עלי נענע, עלי כוסברה, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Ham It Up Primavera, ריזוטו פרימוורה, ו פסטה בסיר אחד פרימוורה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בסיר גדול, ולהביא לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות.
הסר תפוחי אדמה עם כפית מחוררת. להביא תערובת מרק לרתיחה; לבשל עד מופחת 1/2 כוס (כ 8 דקות).
מערבבים תערובת מרק, תפוחי אדמה, ו 1/4 כפית מלח בקערה; להפריש.
קיטור האפונה, מכוסה, 2 דקות או עד פריך-מכרז. יש לשטוף אפונה עם מים קרים, ולנקז. אספרגוס קיטור, מכוסה, במשך 2 דקות או עד פריך-מכרז. לשטוף אספרגוס עם מים קרים; לנקז. קיטור הגזר, מכוסה, 4 דקות או עד פריך-מכרז. יש לשטוף גזר עם מים קרים; לנקז.
מערבבים 1/4 כפית מלח, אפונה, אספרגוס, גזר, שמן, קליפה ופלפל בקערה גדולה.
שלב תערובת תפוחי אדמה, תערובת ירקות, צנוניות, מנטה, כוסברה, ופטרוזיליה, זורק היטב מעיל. מסדרים את גרגיר הנחלים על כל 8 צלחות; מחלקים את תערובת תפוחי האדמה באופן שווה בין צלחות.