תפוחי אדמה צלויים
זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם שיני שום, זהב יוקון, טריז לימון בתוספת נוספת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: תפוחי אדמה צלויים, תפוחי אדמה צלויים, ו חצאית בגריל סטייק ותפוחי אדמה עם רוטב עשבי תיבול.
הוראות
הכן גריל גז לבישול ישיר-חום מעל חום בינוני גבוה; ראה הליך צלייה.
חותכים תפוחי אדמה לפרוסות בעובי 1/2 אינץ ' ומבשלים בסיר גדול של מים רותחים מלוחים היטב 10 דקות (תפוחי אדמה לא יהיה מבושל דרך).
בינתיים, מערבבים יחד עשבי תיבול, שום, שמן, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל בצלחת רדודה גדולה.
מסננים תפוחי אדמה היטב ולהעביר שמן עשב, משליך בעדינות מעיל.
להעביר תפוחי אדמה לגריל, לתת עודפי שמן לטפטף לתוך המנה (שמן מילואים בצלחת). גריל תפוחי אדמה, מכוסה, פונה פעם או פעמיים, עד מכרז, על 5 דקות בסך הכל. להחזיר תפוחי אדמה למנה ולזרוק שוב עם שמן עשב. לסחוט טריז לימון על תפוחי אדמה. מתבלים במלח ומגישים עם פלחי לימון נוספים.
תפוחי אדמה ניתן לבשל במחבת גריל חם 10 עד 12 דקות.