קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות70
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוחי אדמה קראנץ זהוב

תפוחי אדמה קראנץ זהוב
צריך תוספת חלב חינם? תפוחי אדמה גולדן קראנץ ' יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה אחת מכילה 433 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 15 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש שומן אווז, כורכום, שמן חמניות, פולנטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 95% וזה מדהים. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו קראנץ חטיף מזוגג זהב, תפוחי אדמה זהובים, ו תפוחי אדמה זהובים.

הוראות

1
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לקלף את תפוחי האדמה לחתוך לחתיכות גדולות או, אם הם קטנים מספיק, לשמור אותם שלמים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
3
מניחים במחבת של מים מלוחים, מוסיפים את רוב הכורכום, מערבבים ומביאים לרתיחה. להנמיך את החום ומבשלים את תפוחי האדמה במשך 6 דקות עד הצדדים הם רכים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
כורכוםכורכום
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
לנקז היטב ולהשאיר להתקרר מעט.
5
מערבבים את הקמח, פולנטה, פפריקה וכורכום שנותר יחד בקערה גדולה, ואז לזרוק דרך תפוחי האדמה עד מצופה באופן שווה בתערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
כורכוםכורכום
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
פולנטהפולנטה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
שים את השמן והשומן בתוך פח קלייה גדול אתה רוצה שכבה של שומן על 5 מ " מ עמוק, ולשים בתנור במשך 10 דקות עד מנצנץ חם. בזהירות להטות את תפוחי האדמה לתוך שומן חם ולהשתמש פרוסת דגים כדי להפוך אותם עד מצופה שווה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מניחים בתנור ולהשאיר במשך 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
הסר, סובב את תפוחי האדמה וחזור לתנור לעוד 20 דקות עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מגישים זרועים מלח.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)(צינור גדול)