תפוחי אדמה קראנץ זהוב
צריך תוספת חלב חינם? תפוחי אדמה גולדן קראנץ ' יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה אחת מכילה 433 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 15 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש שומן אווז, כורכום, שמן חמניות, פולנטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 95% וזה מדהים. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו קראנץ חטיף מזוגג זהב, תפוחי אדמה זהובים, ו תפוחי אדמה זהובים.
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
לקלף את תפוחי האדמה לחתוך לחתיכות גדולות או, אם הם קטנים מספיק, לשמור אותם שלמים.
מניחים במחבת של מים מלוחים, מוסיפים את רוב הכורכום, מערבבים ומביאים לרתיחה. להנמיך את החום ומבשלים את תפוחי האדמה במשך 6 דקות עד הצדדים הם רכים.
לנקז היטב ולהשאיר להתקרר מעט.
מערבבים את הקמח, פולנטה, פפריקה וכורכום שנותר יחד בקערה גדולה, ואז לזרוק דרך תפוחי האדמה עד מצופה באופן שווה בתערובת הקמח.
שים את השמן והשומן בתוך פח קלייה גדול אתה רוצה שכבה של שומן על 5 מ " מ עמוק, ולשים בתנור במשך 10 דקות עד מנצנץ חם. בזהירות להטות את תפוחי האדמה לתוך שומן חם ולהשתמש פרוסת דגים כדי להפוך אותם עד מצופה שווה.
מניחים בתנור ולהשאיר במשך 40 דקות.
הסר, סובב את תפוחי האדמה וחזור לתנור לעוד 20 דקות עד להזהבה.