תפוחי האדמה של ריצ'רד בלה" לינגוויני " עם קונכייה ויין לבן
לכי לחנות ותקני ציר עוף, יין, פתיתי פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו איולי של ריצ'רד בלאיס, ויניגרט "הכל בייגל" של ריצ'רד בלה, ו סלט קיסר מעושן של ריצ'רד בלה (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות מנדולינה יפנית או סכין ארוכה מאוד חדה, לחתוך את תפוחי האדמה לאורכו לתוך יריעות ארוכות, דקות (רזה ככל האפשר—באופן אידיאלי, אתה צריך להיות מסוגל לראות דרכם). ערם את הפרוסות כמה בכל פעם וחתך אותם לאורכם לרצועות 1/4 אינץ ' רחב.
יוצקים את מלאי העוף למחבת גדולה ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את תפוחי האדמה והחמאה ומבשלים עד שתפוחי האדמה מתחילים לספוג את המניה, כ 4 דקות.
מוסיפים את הקונכייה, אורגנו וצ ' ילי ומבשלים עד שתפוחי האדמה הם אל דנטה ורוב המניה נספגת, כ 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
יוצקים את היין וזורקים את תפוחי האדמה בעדינות עד שהוא מתאדה. מוסיפים את הפטרוזיליה.
מחלקים את "לינגוויני" בין ארבע קערות רדודות מחוממות. לסחוט קצת מיץ לימון על כל קערה העליון עם קומץ של פירורי לחם.