תפוחים אפויים חריפים
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 145 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר חום, קטשופ, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו עוף אפוי חריף, שעועית אפויה חמצמצה, ו תפוחי אדמה פעמיים אפויים חריפים (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים תפוחים חצי לאורכו; להסיר ליבות.
מברשת עם 1 כפית מיץ לימון.
מקום ב11-in ungreased. אקס-7-אין. צלחת אפייה.
מערבבים את הסוכר החום, קטשופ, חמאה, חזרת ומיץ לימון שנותר. למעלה כל תפוח חצי עם 2 כפות תערובת קטשופ.
אופים, חשוף, ב 325° במשך 30 דקות או עד תפוחים הם מכרז.