תפוחים אפויים עם פודינג לחם חמוציות מולסה
תפוחים אפויים עם פודינג לחם חמוציות עשוי להיות רק קינוח אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 632 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם בריוש, חמאה, גלידת vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. עם כפית ציון של 21% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: קינמון - מולסה תפוחים אפויים, פודינג חמוציות-מולסה מאודה, ו תפוחים אפויים חמוציות.
הוראות
מחממים תנור ל 200 עם מתלה בעמדה הנמוכה ביותר.
אופים לחם במחבת גדולה עד פריך, 40 עד 45 דקות.
בינתיים, לקלף את הרבעון העליון של כל תפוח, באמצעות baller מלון, לגרוף החוצה גזע, ליבה, ומספיק מבפנים כך קירות של תפוח הם על 1/2 ב. עבה (לא לשבור דרך תחתית). במידת הצורך, ישבנים לקצץ מעט תפוחים לשבת זקוף.
בקערה גדולה, להקציף סוכר, מולסה, חמאה, ביצים, חצי וחצי, זנגביל, וניל ואגוז מוסקט להתמזג. הגדל את התנור ל-32
כשהוא מתחמם, אופים פקאן במחבת רדודה עד לזהב, 10 עד 12 דקות.
מוסיפים לחם ואוכמניות לתערובת דבשה; זורקים למעיל.
בואו לעמוד, ערבוב מדי פעם, עד שני שלישים של נוזל נספג, 12 דקות. מערבבים בפקאנים.
בנדיבות דברים תפוחים עם תערובת לחם, mounding זה. מתרחש ב - 9 על 13. צלחת אפייה בתוספת צלחת רדודה קטנה יותר.
אופים עד שכל תפוח הוא מאוד רך כאשר פירסינג, על 1 שעה; לבדוק אחרי 40 דקות אוהל רופף עם נייר אם הם מחשיך.
מגישים חם בקערות רדודות עם גלידה ורוטב קרמל.
הפוך קדימה: להכין דרך שלב 5 וצינה אטום עד 1 יום. להביא לטמפרטורת החדר (2 1/2 שעות) לפני האפייה.