תפוחים אפויים עם רום
תפוחים אפויים עם רום עשויים להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 432 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 6 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך סוכר חום, חמאה, סבתא סמית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 48 דקות. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: גלידת אננס טבעת רום # SummerDessertWeek, התפוחים האפויים הטובים ביותר, ו תפוחים אפויים.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
אלה כל כך מספקים ולא לשבור את מאגר הקלוריות אם נאכל בלי גלידה. הם יכולים גם להתבצע ללא רום. הצעתי גלידת צימוקים רום כי אני אוהב את השילוב, אבל גלידת וניל או אפילו סורבה לימון יהיה טעים באותה מידה.
לקבלת זיגוג: בסיר בינוני, לשלב את הסוכר החום הכהה, רום, מים, 1/2 כפית מלח, אגוז מוסקט, קינמון, וציפורן. מערבבים כדי למזג ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני. מבשלים ומפחיתים במשך 3 עד 4 דקות כדי לאפשר את הסוכר ומרכיבים אחרים להתמזג יחד.
הכן את התפוחים: מחממים את התנור ל 375 מעלות F. בתבנית אפייה גדולה מספיק כדי להחזיק את כל התפוחים, לסדר את התפוחים בשכבה אחת. שים מקל קינמון בתוך חלל עשוי coring כל תפוח.
יוצקים את הזיגוג על התפוחים העליון כל אחד עם חתיכות של חמאה.
מוסיפים את הסיידר לתחתית הצלחת ומניחים אותו במרכז התנור.
לבשל את התפוחים, לצלות אותם מעת לעת, 25 עד 30 דקות, או עד שהם רכים אבל לא רגשני. הערה של קוק: תפוחים קטנים יותר ייקח פחות זמן.
מגישים עם כפות גלידה או שמנת חמוצה, אם תרצה או רק בעצמם. הם גם שאריות טעימות.