תפוחים אפויים פשוטים
תפוחים אפויים פשוטים הוא צמחוני ומספק כ 12 מנות. יש קינוח זה 143 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לכם חלב, סוכר, ציפורן טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו התפוחים האפויים הפשוטים של קארי, קינוח פשוט אך אלגנטי-תפוחים אפויים ביין אדום, ו תפוחים קלויים סופר פשוט (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים תבשיל קדרה 2 ליטר, או מעיל עם תרסיס בישול שאינו מקל.
מניחים תפוחים בקערה גדולה. בקערה קטנה, מערבבים יחד סוכר, קמח, קינמון, אגוז מוסקט וציפורן. מערבבים תערובת תבלינים לתוך תפוחים עד מופץ באופן שווה. מקפלים בצימוקים ואגוזים. כף לתוך צלחת מוכנה.
יוצקים חלב באופן שווה על תערובת תפוחים.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 עד 60 דקות, או עד רך תוסס. אפשר להתקרר מעט לפני ההגשה.