תפוחים מבושלים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל תפוחים מבושלים. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 161 קלוריות. אם יש לכם סוכר חום, מלח כשר ופלפל, תפוחים של סבתא סמית ' ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: תפוחים מבושלים, כרוב אדום מבושל עם תפוחים, ו תפוחים מבושלים קינמון.
הוראות
מחממים את החמאה במחבת סאוט כבדה על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את דלעת סקווש ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים עד הדלעת מתחילה לקרם, על 6 עד 8 דקות.
מוסיפים את התפוחים וממשיכים לחום, עוד 5 דקות. מערבבים ב 1 כוס מים והסוכר. מכסים, ואז להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד מכרז, על 15 דקות.
מוסיפים את הקינמון ומבשלים עד שהסקווש והתפוחים מצופים בזיגוג חום זהוב עמוק, כ -5 דקות יותר.
מעבירים את התבשיל לקערת הגשה ומגישים.