תפוחים מסמיקים
תפוחים סמוקים נטול גלוטן, וללא לקטוז מנה צדדית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 278 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה ממתכונים קראפט יש 1 אוהדים. אם יש לכם תפוחים, קינמון טחון, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו סנגריה הסמקה, אגסים מסמיקים, ו מימוזה מסמיקה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים ג ' לטין יבש וקינמון ב 3 - עד 4-qt. סיר.
הוסף מים. מביאים לרתיחה על חום בינוני-גבוה, ערבוב לעתים קרובות עד ג ' לטין הוא מומס לחלוטין.
מוסיפים לתערובת ג ' לטין בסיר; מכסים חלקית סיר עם מכסה. חזור לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך; מבשלים 10 עד 15 דקות. או רק עד תפוחים הם מזלג במכרז, בעדינות מפנה תפוחים כל 5 דקות.
מגישים תפוחים חמים. או, מגניב לאחסן במיכל מכוסה היטב במקרר לפחות 1 שעה או לילה.
מגישים כל תפוח עם 2 כפות. של ציפוי מוקצף.
מקשטים עם נענע טרי,אם תרצה.