תרד, אגס וסלט עוף
תרד, אגס וסלט עוף יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 385 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חזה עוף, מלח כשר ופלפל, אגס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ תפוחים תפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שזיפים ללא ביצים, איך להכין עוגת שזיפים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו סלט עוף, אגס ותרד, סלט תרד אגס, ו סלט אגס ותרד (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את חזה העוף לשניים אופקית כדי להפוך 2 קציצות דקות; מתבלים במלח ופלפל.
מחממים 1/2 כף שמן זית במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את העוף ומבשלים עד מוזהב קל מבושל דרך, 4 עד 5 דקות לכל צד.
מעבירים לצלחת כדי לקרר, ואז דק פרוסה.
בינתיים, לשלב את חמוציות, חומץ 1 כף מים בקערה קטנה מיקרוגל בטוח. מכסים בניילון נצמד ובמיקרוגל 45 שניות כדי למלא את החמוציות.
לטאטא את תערובת חמוציות חומץ, מיץ לימון, חרדל, 1/2 כפית מלח, ופלפל לטעום בקערה גדולה.
לטאטא את הנותרים 3 כפות שמן זית בזרם איטי עד מעורבב.
מוסיפים את העוף, התרד, האפיפיות, השקדים, האגס, כמחצית מהגבינה, והמלח והפלפל לפי הטעם; זורקים לשלב. מחלקים בין קערות העליון עם שאר הגבינה.