תרד אפוי וגרוייר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תרד אפוי Gruyère. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 400 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך שאלוט, ביצים, גרוייר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. עם כפית ציון של 70% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: קרפים אפויים עם פטריות, תרד וגרוייר, חביתת תרד וגרוייר, ו פשטידות תרד וגרוייר.
הוראות
מחממים תנור ל 400 F. מעיל רדוד 2 1/2 - ל 3 ליטר אפייה צלחת עם שמן; להפריש.
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את שאלוט, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רך, 6 עד 8 דקות.
מוסיפים את היין ומבשלים עד התאדה, 4 עד 6 דקות. בינתיים, בקערה גדולה, לטאטא יחד את הביצים, שמנת, חלב, אגוז מוסקט, 1/2 כפית מלח, ו 14 כפית פלפל. לסחוט את התרד כדי להסיר נוזל עודף. מערבבים את התרד, שאלוט, Gruyre, ופרמזן לתערובת הביצה.
העברה לתבנית אפייה מוכנה.
אופים עד מבעבע והחלק העליון הוא חום זהוב, 45 עד 55 דקות. כדי להביא את זה: אם התבשיל חם, להעביר אותו בשקית מבודדים או קופסת קרטון מרופדת במגבות. או שאתה יכול לעשות את זה יום מראש, עם ההגעה, לחמם אותו, מכוסה, ב 350 עד 400 F במשך 45 עד 50 דקות.