קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות29
מגזין

תרד אפוי וגרוייר

תרד אפוי וגרוייר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תרד אפוי Gruyère. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 400 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך שאלוט, ביצים, גרוייר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. עם כפית ציון של 70% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: קרפים אפויים עם פטריות, תרד וגרוייר, חביתת תרד וגרוייר, ו פשטידות תרד וגרוייר.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 F. מעיל רדוד 2 1/2 - ל 3 ליטר אפייה צלחת עם שמן; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
2
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את שאלוט, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רך, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את היין ומבשלים עד התאדה, 4 עד 6 דקות. בינתיים, בקערה גדולה, לטאטא יחד את הביצים, שמנת, חלב, אגוז מוסקט, 1/2 כפית מלח, ו 14 כפית פלפל. לסחוט את התרד כדי להסיר נוזל עודף. מערבבים את התרד, שאלוט, Gruyre, ופרמזן לתערובת הביצה.
מרכיבים שתצטרך
5
העברה לתבנית אפייה מוכנה.
6
אופים עד מבעבע והחלק העליון הוא חום זהוב, 45 עד 55 דקות. כדי להביא את זה: אם התבשיל חם, להעביר אותו בשקית מבודדים או קופסת קרטון מרופדת במגבות. או שאתה יכול לעשות את זה יום מראש, עם ההגעה, לחמם אותו, מכוסה, ב 350 עד 400 F במשך 45 עד 50 דקות.