תרד, ארטישוק ומטבל בירה
תרד, ארטישוק ומטבל בירה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון hor d ' oeuvre שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 270 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. גשו לסופר וקנו פתיתי פלפל, לבבות ארטישוק מושרים, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. וזה טוב. נסו אבוקדו תרד מטבל ארטישוק, מחבת תרד מטבל ארטישוק בייקון, ו תרד, ארטישוק ומטבל בירה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן, תרד חום, ארטישוקים ו 1 כוס הבירה לרתיחה. להפחית חום; מבשלים 5 דקות.
הסר מהחום; לנקז ולהשליך נוזל.
בקערה גדולה למיקרוגל, גבינת שמנת מיקרוגל על 30 עד 60 שניות עד שהתרככה. מערבבים בתרד וארטישוקים.
מוסיפים גבינת פיצה, שמנת חמוצה, מיונז, אבקת שום, פתיתי פלפל ובירה 1/2 כוס הנותרים; מערבבים עד מעורבב.
מיקרוגל נחשף על גבוה על 1 עד 2 דקות או עד מחומם היטב. מתבלים במלח ופלפל.