קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות53
מגזין

תרד-בשר בקר ממולא

תרד-בשר בקר ממולא
תרד ממולא בשר בקר הוא איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל של 174 קלוריות. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם פלפל גרוס גס, פטריות, שיני שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 81%. הציון הזה מרהיב. נסו תרד בגריל ופטריות - בשר בקר ממולא, פילה חזיר ממולא תרד, ו פילה חזיר ממולא תרד (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת טפלון גדולה הקפיצו פטריות ובצל בכף 1 שמן עד שהפטריות רכות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים חצי מהשום; מבשלים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
3
מוסיפים תרד, 1/2 כפית מלח וקאיין. מבשלים עד שהתרד נבול.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
מסירים מהאש; מניחים בצד.
5
חותכים חריץ לאורכו למטה במרכז פילה בתוך 3/4 ב. של תחתון. פתוח כך שהבשר שוכב שטוח.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
6
מורחים עם מלית תרד. מקפלים צד אחד של בשר על המילוי; לקשור כמה פעמים עם מחרוזת המטבח. משפשפים את השמן שנותר על בשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
7
שלב את אבקת הבצל, הפלפל ושאר השום והמלח; משפשפים על בקר.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
8
מניחים על מתלה בתבנית צלייה רדודה.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
9
אופים, ללא כיסוי, בשעה 425 למשך 40-55 דקות או עד שמדחום בשר מגיע לאלילות הרצויה (עבור בינוני-נדיר, מדחום צריך לקרוא 145; בינוני, 160;; כל הכבוד, 170 גרם).
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
תן לעמוד במשך 10 דקות.
11
הסר מחרוזת לפני החיתוך.