תרד-בשר בקר ממולא
תרד ממולא בשר בקר הוא איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל של 174 קלוריות. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם פלפל גרוס גס, פטריות, שיני שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 81%. הציון הזה מרהיב. נסו תרד בגריל ופטריות - בשר בקר ממולא, פילה חזיר ממולא תרד, ו פילה חזיר ממולא תרד (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת טפלון גדולה הקפיצו פטריות ובצל בכף 1 שמן עד שהפטריות רכות.
מוסיפים חצי מהשום; מבשלים 1 דקה יותר.
מוסיפים תרד, 1/2 כפית מלח וקאיין. מבשלים עד שהתרד נבול.
חותכים חריץ לאורכו למטה במרכז פילה בתוך 3/4 ב. של תחתון. פתוח כך שהבשר שוכב שטוח.
מורחים עם מלית תרד. מקפלים צד אחד של בשר על המילוי; לקשור כמה פעמים עם מחרוזת המטבח. משפשפים את השמן שנותר על בשר בקר.
שלב את אבקת הבצל, הפלפל ושאר השום והמלח; משפשפים על בקר.
מניחים על מתלה בתבנית צלייה רדודה.
אופים, ללא כיסוי, בשעה 425 למשך 40-55 דקות או עד שמדחום בשר מגיע לאלילות הרצויה (עבור בינוני-נדיר, מדחום צריך לקרוא 145; בינוני, 160;; כל הכבוד, 170 גרם).