תרד ופטה-עוף ממולא
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תרד פטה ממולאים עוף. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 42 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 316 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. גשו לסופר וקנו חצאי חזה עוף, יין, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 43 דקות. נסו עוף ממולא בפטה תרד, עוף ממולא בפטה תרד, ו עוף ממולא בתרד ופטה (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה במחבת ברזל יצוק גדולה על חום בינוני.
להוסיף שום; לבשל 30 שניות. בהדרגה להוסיף תרד למחבת, פונה עם מלקחיים.
מפזרים מלח ופלפל; לבשל 2 דקות או עד wilts תרד, ערבוב לעתים קרובות.
מניחים עוף בין 2 יריעות של פלסטיק לעטוף; פאונד עד עובי 1/2 אינץ ' באמצעות פטיש בשר או מחבת כבדה קטנה.
קראמבל רבע גבינת פטה על כל חצי חזה עוף; מחלקים תערובת תרד באופן שווה בין חצאי חזה עוף.
להפשיל, אופנה ג ' לי רול. טאק בצדדים; לאבטח כל גליל עם מרים עץ.
מניחים עוף במחבת. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה 3 דקות. הפוך עוף מעל; לבשל 2 דקות או עד השחמה.
מוסיפים עגבניות למחבת; מפזרים עוף עם גבינת פרמזן.
אופים ב 425 במשך 25 דקות או עד שהעוף נעשה ועגבניות מתחילות להתפוצץ.
מעבירים עוף ועגבניות למגש.
מוסיפים יין למחבת, מגרדים מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
הסר מרים עץ מן העוף; לחתוך לפרוסות.
מגישים עם עגבניות ומיצי פאן.
עצה: אתה יכול להכין בבוקר, ולאחר מכן פופ אותו בתנור כאשר אתה מוכן.