תרנגול הודו מצופה רימונים ובלסמי
תרנגול הודו מצופה רימונים ובלסמי יכול להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מתכון ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מגיש 20 . מנה אחת מכילה 220 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, חרדל דיז'ון, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו רימון-גזרים מזוגגים בלסמי, קציצות הודו מזוגגות רימון, ו תרנגול הודו מזוגג רימון עם שומר קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מיץ, חומץ וסוכר בסיר קטן. מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה, ערבוב כדי לפזר סוכר. חום נמוך ומבשלים עד התערובת צמצמה ל 1/2 כוס, על 25 דקות.
הסר מן החום להקציף חרדל. (יכול להיות מורכב עד 3 ימים מראש. כיסוי וצינה. תתחמם מחדש לפני שתמשיך.)
הפוך טורקיה: מחממים תנור ל 218°; שמן גדול, מסגרת אפייה גיליון.
מניחים חצאי השד, הרגליים והירכיים בצד העור על הסדין.
רסס עם שמן זית מתבלים היטב עם מלח ופלפל. צלוי עד השחמה קלה, כ -30 דקות.
מברשת עם זיגוג; הפעל מספר פעמים מעיל. צלי, צלי לעתים קרובות, עד מדחום בשר קורא 71° (בחלק העבה ביותר של השד), 30 עד 40 דקות יותר.
הסר מהתנור ואת הבסטה עם מיצים על תבנית אפייה. אוהל עם נייר כסף.
בואו לעמוד במשך 10 דקות לפני גילוף.