קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות33
מגזין

תרנגול הודו צלוי מתובל בחפרפרת

תרנגול הודו צלוי מתובל בחפרפרת
תרנגול הודו צלוי מתובל בחפרפרת יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 709 קלוריות, 90 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לך חמאה, קמח, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: הודו צלוי בחפרפרת עם מלית מאסה ורוטב צ'ילה, הודו צלוי מתובל, ו אגוזים מתובלים שומה.

הוראות

1
מחממים התנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקערה, לשלב את הקקאו, אבקת צ ' ילה, קינמון, סוכר, 1 כפית מלח ופלפל 1/4 כפית. מערבבים בשמן ובחומץ. לשפשף חצי הדבק בכל רחבי טורקיה; כפית את הדבק הנותרים לתוך החלל.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מניחים את ההודו על מתלה במחבת צלייה גדולה ומבשלים 5 דקות. מוסיפים לתרנגול ההודו חמאה מומסת ומוסיפים 3 עד 4 כפות ממלאי ההודו למחבת.
מרכיבים שתצטרך
מלאי טורקיהמלאי טורקיה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4
מנמיכים את טמפרטורת התנור ל 350 וצולים את טורקיה במשך 1 1/2 שעות. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-250 ומוסיפים מעט יותר מניה למחבת. מרחים את ההודו בחמאה וצולים למשך כ-1/2 שעות, או עד שמדחום שנקרא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר של הירך רושם 17
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
להעביר את ההודו ללוח חיתוך, לכסות באופן רופף עם נייר ולתת לנוח לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
6
יוצקים את מיצי המחבת לסיר ולרפרף את השומן. הגדר את מחבת הצלייה על מבער מעל חום גבוה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
מוסיף את המניה הנותרת ומביא לרתיחה, מגרד את כל חתיכות משחי.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
8
מסננים את המניה לסיר ומביאים לרתיחה. כפית את הדבק מחלל טורקיה לתוך המניה. מרתיחים את המניה עד מופחת על 1 1/2 כוסות, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
לטאטא בתערובת הקמח ומבשלים מעל חום מתון עד מעובה. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל. חותכים את ההודו ומגישים חם או בטמפרטורת החדר עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם