קושימומחה
מוכן ב13 שעות, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות0
מגזין

תרנגול הודו שלם קלוי

תרנגול הודו שלם קלוי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו הודו שלם מלוח וקלוי. המתכון הזה מכסה 35% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 982 קלוריות, 119 גרם חלבון, ו 42 גרם שומן. מתכון זה מכלמתכונים יש 4 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ופודמפה ידידותית דיאטה. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 13 שעות ו -20 דקות. אם יש לך עור על הודו, יין, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כדי להשתמש במלח כשר גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גרנולן מתוק מלוח ויוגורט קוקוס {מהדורת מתנת עומס סוכר # 4} כמו קינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 72%. נסו הודו קלוי מיובש מיובש עם פנזנלה של ירקות שורש קלויים, הודו מלוח קלוי, ו תרנגול הודו קלוי יבש (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב מורטון מלח כשר וסוכר במים קרירים בסיר גדול ונקי עד להמסה מלאה.
מרכיבים שתצטרך
מלח כשרמלח כשר
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מניחים את כל ההודו במי מלח עד שהוא שקוע לחלוטין. מכסים ומכניסים למקרר למשך הלילה, עד 14 שעות.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
מלחמלח
3
מוציאים את ההודו מהמלוח, שוטפים מבפנים ומבחוץ מתחת למים זורמים קרירים למשך מספר דקות כדי להסיר את כל עקבות המלח; התייבש עם מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
מלחמלח
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
4
מלח 4-5 שעות: כדי להמליח את ההודו שלך בפחות זמן (4-5 שעות), השתמש ב -2 כוסות מורטון מלח כשר גס ושתי כוסות סוכר. מכסים ומכניסים למקרר למשך 4 עד 5 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מלח גס כשרמלח גס כשר
טורקיה כולהטורקיה כולה
מלחמלח
סוכרסוכר
1
מערבבים את החמאה המרוככת עם הפלפל.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
פלפלפלפל
2
מניחים הודו על מתלה בתבנית צלייה. משפשפים את החמאה המתובלת מתחת לעור.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
טורקיה כולהטורקיה כולה
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
3
מברישים את העור בחמאה המומסת.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
4
יוצקים את 1 כוס נוזלים (יין, מרק או מים) על תחתית המחבת כדי למנוע טפטופים מן הבוער. צולים הודו בחום של 450 מעלות צלזיוס למשך 25 דקות, מקציפים ואז מסובבים את תבנית הצלייה. המשך לצלות עד שהעור מזהיב, 25 דקות נוספות; למרוח שוב. הפחיתו את טמפרטורת התנור ל -325 מעלות צלזיוס; המשיכו לצלות, לצלות ולסובב את התבנית פעם אחת בערך באמצע הבישול, עד שהטמפרטורה הפנימית המינימלית מגיעה ל -165 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
מרקמרק
מיםמים
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
תנורתנור
5
מוציאים את ההודו מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
תן לעמוד 20 דקות לפני הגילוף.