תרנגול הודו שלם קלוי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו הודו שלם מלוח וקלוי. המתכון הזה מכסה 35% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 982 קלוריות, 119 גרם חלבון, ו 42 גרם שומן. מתכון זה מכלמתכונים יש 4 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ופודמפה ידידותית דיאטה. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 13 שעות ו -20 דקות. אם יש לך עור על הודו, יין, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כדי להשתמש במלח כשר גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גרנולן מתוק מלוח ויוגורט קוקוס {מהדורת מתנת עומס סוכר # 4} כמו קינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 72%. נסו הודו קלוי מיובש מיובש עם פנזנלה של ירקות שורש קלויים, הודו מלוח קלוי, ו תרנגול הודו קלוי יבש (מתכונים דומים).
הוראות
שלב מורטון מלח כשר וסוכר במים קרירים בסיר גדול ונקי עד להמסה מלאה.
מניחים את כל ההודו במי מלח עד שהוא שקוע לחלוטין. מכסים ומכניסים למקרר למשך הלילה, עד 14 שעות.
מוציאים את ההודו מהמלוח, שוטפים מבפנים ומבחוץ מתחת למים זורמים קרירים למשך מספר דקות כדי להסיר את כל עקבות המלח; התייבש עם מגבת נייר.
מלח 4-5 שעות: כדי להמליח את ההודו שלך בפחות זמן (4-5 שעות), השתמש ב -2 כוסות מורטון מלח כשר גס ושתי כוסות סוכר. מכסים ומכניסים למקרר למשך 4 עד 5 שעות.
מערבבים את החמאה המרוככת עם הפלפל.
מניחים הודו על מתלה בתבנית צלייה. משפשפים את החמאה המתובלת מתחת לעור.
מברישים את העור בחמאה המומסת.
יוצקים את 1 כוס נוזלים (יין, מרק או מים) על תחתית המחבת כדי למנוע טפטופים מן הבוער. צולים הודו בחום של 450 מעלות צלזיוס למשך 25 דקות, מקציפים ואז מסובבים את תבנית הצלייה. המשך לצלות עד שהעור מזהיב, 25 דקות נוספות; למרוח שוב. הפחיתו את טמפרטורת התנור ל -325 מעלות צלזיוס; המשיכו לצלות, לצלות ולסובב את התבנית פעם אחת בערך באמצע הבישול, עד שהטמפרטורה הפנימית המינימלית מגיעה ל -165 מעלות צלזיוס.
תן לעמוד 20 דקות לפני הגילוף.