תרנגולות משחק קורניש ממולאות בפטה כבד עוף
צריך תוספת ללא גלוטן ותוספת ראשונית? תרנגולות משחק קורניש ממולאות בפטה כבד עוף יכולות להיות מתכון אדיר לנסות. מנה אחת מכילה 1003 קלוריות, 61 גרם חלבון, ו 68 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 53% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. 1 אדם התרשם מתכון זה. גשו לסופר וקנו יין, צלפים, מלח כשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 2 שעות ו 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 77%. הציון הזה די טוב. נסו תרנגולות משחק קורניש ממולאות, תרנגולות משחק קורניש ממולאות, ו תרנגולות משחק קורניש ממולאות אננס עבור מתכונים דומים.
הוראות
לפטה: מצפים מחבת מוקפצת גדולה בשמן זית ומוסיפים את הצלפים, האנשובי והשום. מביאים לאש בינונית ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהאנשובי מתמוסס, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את כבדי העוף, הופכים את האש לגובה ומבשלים 5 עד 6 דקות תוך ערבוב מדי פעם.
מוסיפים את היין ומבשלים עד שהיין הצטמצם בחצי, 4 עד 5 דקות נוספות; התערובת עדיין תהיה מרקית למדי.
מעבירים את התערובת למעבד מזון ומחית לתערובת אחידה. מתבלים במעט מלח ומשחררים במעט שמן זית במידת הצורך. מניחים בצד להתקרר לחלוטין. מכניסים לשקית מאפה.
הניחו את תרנגולות המשחק על משטח עבודה נקי. שחררו את העור מתחת לשד, לרגליים ולירכיים ובעזרת שקית המאפה מלאו את פטה כבד העוף מתחת לעור. הניחו בצד.
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
מזלפים את תרנגולות המשחק בשמן זית ומפזרים מלח ופלפל.
מוסיפים את אבקת השומר, פתיתי הפלפל האדום הכתוש וגרידת הלימון.
מכניסים את כל גפרור הירי לתנור לכ -20 דקות.
מוציאים מהתנור, מדליקים את הברוילר ומניחים מתחת לצלייה. לצלות במשך 2 עד 3 דקות.
מוציאים את המחבתות מהתנור. בדוק את תרנגולות המשחק לגבי מידת העשייה; הם צריכים להיות מבושלים אך עדיין עסיסיים ועסיסיים.
מוציאים את תרנגולות המשחק מהמחבת.
חותכים את תרנגולות המשחק לשניים ומפרידים את השדיים מהבשר הכהה. כל צלחת מקבלת חצי תרנגולת משחק. שומרים על מגש גדול.
מוציאים את עודפי השומן מהתבנית המוקפצת ומוסיפים את ציר העוף, היין הלבן והרוזמרין. מבשלים על אש גבוהה עד שהנוזל הצטמצם ביותר ממחצית. טועמים ומתבלים במלח. מסיימים את הרוטב בחמאה.
כפית את המיצים מעל מעל תרנגולות המשחק.
מקשטים בעירית. טעם של עוף!