תרנגולות קורניש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תרנגולות קורניש. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 1542 קלוריות, 85 גרם חלבון ו 108 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, פלפל, גבעול סלרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. 16 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו תרנגולות קורניש, תרנגולות קורניש מוזהבות, ו תרנגולות קורניש אידיוט (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
מניחים את הבצל פרוס בתחתית מחבת צלייה.
הסירו את הקרביים מהתרנגולות ושטפו אותם מבפנים ומבחוץ.
הסר כל עודף שומן ושאריות pinfeathers וללטף את החיצוניות יבש.
מניחים את התרנגולות על גבי בצל פרוס.
ארוז את החללים של התרנגולות עם מלית לחם תירס.
לקשור את הרגליים יחד עם חוט המטבח לתחוב את קצות הכנפיים תחת הגוף של התרנגולות. לשפשף את התרנגולות עם שמן זית ומפזרים מלח ופלפל.
צולים את התרנגולות במשך 30 דקות, או עד המיצים לרוץ ברור כאשר אתה חותך בין רגל לירך.
ממיסים את החמאה במחבת גדולה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים במשך 5 דקות על אש בינונית-נמוכה, עד שקוף. שוברים את לחם התירס לחתיכות ומניחים את החתיכות בקערה גדולה.
מוסיפים את תערובת הבצל ללחם התירס.
מוסיפים את הסלרי, המניה עוף, פטרוזיליה, מלח ופלפל, ומערבבים יחד.