תרנגולות קורניש עם שזיף וכרישה מלית ושורש סלרי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תרנגולות קורניש עם שזיף-כרישה מלית שורש סלרי. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 768 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 41g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לך יין, מלח ופלפל, קורנית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. עם כפית ציון של 75% המנה הזאת די טובה. נסו כרישה-מילוי שורש סלרי, תרנגולות קורניות מזוגגות שזיפים, ו תרנגולות משחק קורניש ממולא עם תבשיל כרישה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה ועמוקה, מחממים 2 כפות שמן זית.
מוסיף את pancetta ומבשלים על חום מתון עד פריך, על 6 דקות.
מוסיפים את הכרישה והשום, מכסים ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד הכרישה מתרככים ומתחילים להשחים, כ -10 דקות.
מוסיפים את היין למחבת ומבשלים על חום גבוה בינוני עד מופחת בשליש, על 5 דקות.
מוסיפים את השזיפים, מכסים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רק התרכך, על 5 דקות.
להעביר את התוכן של המחבת לקערה גדולה ולתת מגניב לטמפרטורת החדר. מערבבים את פירורי הלחם, טימין ו 1/4 כוס הפטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל.
למלא את חללי התרנגולות עם מלית שזיף. לסובב את הכנפיים מאחורי הגב ולקשור את הרגליים יחד.
מורחים את שורש הסלרי בשכבה אחת על 2 גיליונות אפייה גדולים rimmed.
טפטוף עם 1/4 כוס הנותרים של שמן זית ועונה עם מלח ופלפל. מסדרים את התרנגולות על גבי השד שורש הסלרי בצד למעלה, טפטוף עם שמן זית ועונה עם מלח ופלפל. תנמיך את החזה של התרנגולות. בזהירות לשפוך את ציר העוף לתוך סדיני האפייה, לכסות בנייר כסף וצלי בתנור במשך 45 דקות.
הפעל את השד התרנגולות בצד מעלה צלוי, חשוף, במשך כ -30 דקות יותר, מיתוג דפי אפייה באמצע. התרנגולות נעשות כשהן חומות זהובות ומד חום שקורא מיידית מוכנס בירכיים הפנימיות רושם 16
להעביר את התרנגולות למשטח עבודה ולתת לנוח במשך 10 דקות.
בינתיים, באמצעות כף מחוררת, להעביר את שורש הסלרי למגש ומקשטים עם הנותרים 1/4 כוס פטרוזיליה.
מעבירים את מיצי המחבת לקערה ומורידים כל שומן; מתבלים במלח ופלפל.
מעבירים את התרנגולות לצלחות ומגישים עם המילוי, שורש סלרי ומיצי פאן.