תרנגולת גינאה עם יין אדום: Faraonan אל וינו רוסו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 979 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 54 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך בצל, תפוחי אדמה חדשים, נקניק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. נסו Pesche אל וינו רוסו (אפרסקים ביין אדום), Brasato al vino rosso (בשר צלוי ביין אדום), ו צלי בקר ביין אדום (Carni Arrosto al Vino Rosso) (מתכונים דומים).
הוראות
1
בתנור הולנדי, מחממים את השומן על חום גבוה ומוסיפים את הבצל והכרישה. מבשלים מעל חום גבוה עד מתרכך ושחמה, על 5 דקות. לתבל את חתיכות תרנגולת גינאה עם מלח ופלפל ולמקם בסיר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
כרישה
בצל
שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
2
מפזרים את הבשר עם הקמח ומבשלים עד הבשר משחימים היטב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
בשר
3
מוסיפים את היין, גראפה, ואגוז מוסקט ומביאים לרתיחה. להפחית לרתיחה ומבשלים עד הבשר מבושל דרך, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרפה
מוסקט
בשר
יין
4
הסר את הבשר מן הסיר ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
בשר
ציוד שתשתמש בו
סיר
5
מוסיפים את הפטריות, תפוחי האדמה והנקניק ומבשלים במשך 15 דקות נוספות, ואז מערבבים בחמאה, מחזירים את הבשר למחבת כדי להתחמם ולהגיש עם הרוטב מטפטף מעל.