קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

תרנגולת גינאה עם יין אדום: Faraona Al Vino Rosso

תרנגולת גינאה עם יין אדום: Faraona Al Vino Rosso
תרנגולת גינאה עם יין אדום: Faraonan אל וינו רוסו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 979 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 54 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך בצל, תפוחי אדמה חדשים, נקניק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. נסו Pesche אל וינו רוסו (אפרסקים ביין אדום), Brasato al vino rosso (בשר צלוי ביין אדום), ו צלי בקר ביין אדום (Carni Arrosto al Vino Rosso) (מתכונים דומים).

הוראות

1
בתנור הולנדי, מחממים את השומן על חום גבוה ומוסיפים את הבצל והכרישה. מבשלים מעל חום גבוה עד מתרכך ושחמה, על 5 דקות. לתבל את חתיכות תרנגולת גינאה עם מלח ופלפל ולמקם בסיר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
כרישהכרישה
בצלבצל
שומן חזירשומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
2
מפזרים את הבשר עם הקמח ומבשלים עד הבשר משחימים היטב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
בשרבשר
3
מוסיפים את היין, גראפה, ואגוז מוסקט ומביאים לרתיחה. להפחית לרתיחה ומבשלים עד הבשר מבושל דרך, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרפהגרפה
מוסקטמוסקט
בשרבשר
ייןיין
4
הסר את הבשר מן הסיר ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
מוסיפים את הפטריות, תפוחי האדמה והנקניק ומבשלים במשך 15 דקות נוספות, ואז מערבבים בחמאה, מחזירים את הבשר למחבת כדי להתחמם ולהגיש עם הרוטב מטפטף מעל.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
תפוח אדמהתפוח אדמה
נקניקנקניק
חמאהחמאה
רוטברוטב
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת